Ciurea Delia Ioana

Ciurea Delia Ioana

Mă numesc Delia-Ioana Ciurea, am 8 ani și de la o vârstă fragedă am început să merg pe bicicletă, practicând acest sport la nivel de joc. Îmi place să pedalez pe două roți și sunt dornică să-mi mențin sănătatea, să admir peisajele frumoase și să respir aerul curat al naturii.
La numai 8 ani, în anul 2020, am participat, la cele trei etape ale Cupei Mării Negre, obținând, la fiecare etapă, locul I, în anul 2021 am participat la Campionatul Național de ciclism și la Cupa României, obținând multe victorii, premii și medalii.
Îmi place să practic acest sport și pedalez din plăcere și pasiune, alături de prieteni și colegi, deoarece mersul pe bicicletă ne oferă multe satisfacții.
Pentru a cunoaște mai bine această lume a ciclismului, în aprilie 2021 am fost licențiată la Federația Română de Ciclism, în cadrul Clubului Olimpic Zărnești, alături de cei mai buni antrenori de ciclism, iubitori ai ciclismului, D-na Corina-Claudia Grosu și D-nul Viorel Florin Grosu, care s-au făcut remarcați în numeroase competiții și care acum își dedică o bună parte din timp dezvoltând această ramură și în rândul nostru, al copiilor iubitori de ciclism.
Datorită dumnealor și părinților mei am ajuns să îmi dezvolt această pasiune pe două roți și să învăț, pas cu pas, importanța ciclismului în dezvoltarea mea și îmi doresc să rămân ancorată, în continuare, în sportul cu pedale.
În această perioadă, ca sportiv licențiat al Federației Române de Ciclism, în cadrul clubului ACS Olimpic Zărnești, am participat la diverse competiții sportive: pe 29 mai 2021 am participat la prima etapă din Cupa României, care a avut loc la Călărași, Prima bicicletă, unde am obținut locul 2, pe 1 iunie am participat la a doua etapă din Cupa României, la Constanța, unde am ocupat locul 1.
Pe 6 iunie 2021 am participat la Campionatul Județean de Ciclism-Șosea: Copiii pe bicicletă, Vetel, Mintia, Hunedoara, obținând locul 2.
Pe 24, 25 iulie am participat la Campionatul Național de Șosea pentru copii 2021, organizat de Federația Română de Ciclism și de Primăria Orașului Zărnești și Consiliul Local Zărnești, proba contratimp, obținând locul 2 și proba de fond, obținând tot locul 2.
În 26, 28 august am participat la etapele a III-a și a IV-a din Cupa Națională a României obținând la Etapa a III-a – Turul Clujului – Cluj-Napoca 26 august 2021 – CT (contratimp) – locul 2 și la Etapa a IV-a – Cupa Voința – Cluj-Napoca – 28 august 2021 – Fond – locul 2.
Sâmbătă, 2 octombrie 2021, în Medgidia, a fost o zi plină de mișcare, emoții, dar și cu rezultate frumoase, obținând locul 2 la Etapa a III a din Cupa Mării Negre, locul 2 la Etapa a 7 a Cupei României.
Felicitări și succes, copiilor iubitori de mișcare pe două roți, din cadrul Clubului Olimpic Zărnești!
Mult succes și putere de muncă în continuare, copiilor, antrenorilor și părinților!